1 dags workshop

Lean Lab Norge har Norges eneste fullskala Lean treningssimulator.
Den ligger i Industriparken på Raufoss og er det ledende kompetansesenter i Norge innen Lean simulering.

«Vi får vanlige ansatte til å gjøre uvanlige forbedringer. Vi gjør virksomheter selvgående innen Lean».

Lean Workshop – 1 dag

Dette er vår klassiske workshop som gir en god innføring i Lean filosofi og Leanverktøyene med en kombinasjon av teori og praktisk øvelse i treningssimulatoren. Kursene arrangeres fra kl. 08.30 – 15.00 hvor vi tilpasser valg av dag (mandag – fredag) etter kundens behov. Kurs gjennomført på lørdag eller søndag er mulig. Pris for dette på forespørsel.
Workshopen passer for alle typer virksomheter som har planer om å starte, eller er i en Lean forbedringsprosess og som ønsker å videreutvikle sitt lagarbeid og forstå hva Lean dreier seg om.
Vi trener i omgivelser som ligger nært opp til ett virkelig arbeidsmiljø. De fleste Leanelementer berøres så som Lean ledelse og organisering, målstyring/operativ styring, samspillet mellom Lean og kvalitet, kunde/leverandørforhold etc. Ulike Lean verktøy innen flyt, pullsystemer, balansering, takttid, standard arbeid og utjevning. Alt dette som trengs for å lykkes med å utvikle en organisasjonskultur der kontinuerlig forbedring er en naturlig del av hverdagen.

Praktisk

Sted: Lean Lab Norge AS, Enggata 40, 2830 Raufoss (Raufoss Industripark bygning nr. 18). Henvendelse i resepsjonen i bygn. 1 på samme gateadresse.
Pris pr. deltager er kr. 4 430.- eks. mva, inkl. materiell og bespisning.

Påmelding til kurset:

Gunnar J. Hansen
E-post: gunnar@leanlab.no
Telefon: +47 908 54 682